You Smile I Smile: Du kan sagtens få dit drømmesmil

You Smile I Smile: Du kan sagtens få dit drømmesmil

Uanset om dine tænder er lidt for skæve, dit bid er lidt for stort eller du har en enkelt tand i undermunden, som ganske enkelt vender forkert, så kan du få dem rettet – hurtigt og let.

Har du nogensinde hørt om Invisalign? Det er en enkel og effektiv teknik til tandretning, og det er ikke i nærheden af at være lige så skræmmende som de traditionelle tandbøjle. Det forklarer tandlægeklinikken You Smile I Smile, der udelukkende retter tænder med de gennemsigtige plastikskinner:

“Vi møder mange patienter, der er usikre på det her med at få rettet tænderne i en voksen alder, fordi det tror, den eneste løsning er togskinner. Det er det heldigvis ikke. Vi arbejder udelukkende med Invisalign, der er gennemsigtige plastikskinner, så nærmest er usynlige, når de sidder på tænderne.”

At de er usynlige er naturligvis et kæmpe plus for patienterne, men det er ikke den eneste grund til, at tandlægerne er så glade for systemet. Det er nemlig og en effektiv metode, der giver langt bedre kontrol over tænderne under hele processen, og det er noget, tandlægerne kan lide.

Fortsæt livet som vanligt

Hvis man skal have rettet tænderne med togskinner, sætter det nogle begrænsninger i forhold til indtagelse af mad, ligesom de i den grad kan være skæmmende for selvtilliden at bære en sådan bøjle.

Med Invisalign kan du fortsat spise, som du altid har gjort – skinnen skal nemlig ud, når du spiser. Samtidig er den mere eller mindre usynlig, og derfor betyder det ikke alverden for dit spejlbillede, at du har den på. Når det er sagt, kan du vælge at lade den ligge derhjemme, hvis du en enkelt dag skal til et arrangement, hvor du ikke har lyst til at have den på. Det gælder også, hvis du skal dyrke kontaktsport eller lignende, hvor det ikke er rart at have tandskinnerne på.