Tre typer smykker der vil kunne pifte dit look op

19 august 2021 Steffen Hansen

Efteråret ligger lige rundt om hjørnet, og for mange mennesker kan denne tid være trist og grå. Den lækre solbrune hud begynder at falme og vi skal igen til at finde efterårstøjet frem. Men hvad kan man så gøre for at tilføje lidt mere energi til looket? 

Smykker er noget der kan få selv den mest triste sweater til at lysne op, hvilket også derfor hurtigt kan være en essentiel del af et outfit. Nedenfor er der listet tre accessories op, som vi bare ikke kan undvære.

1) Øreringe

Øreringe, eller som nogen vil kalde dem ørestikker, er noget af det man først lægger mærke til, når man lader blikket falde over en anden person. Der findes mange fine øreringe, både til dem der ønsker det mere simple og enkle look eller til hende der ønsker det mere voverede og sprælske. 

En anbefaling fra vores side kunne være at spice et outfit op med et fint sæt ørestikker i Aalborg, hvis du er i byen eller omegnen.  

2) Ringe

Ringe er også noget man hurtigt lægger mærke til hos andre. Her kan det være fint at mixe og matche med både enkle og mere raffinerede størrelser på ringende, hvilket kan være med til at give det udtryk man gerne vil udstråle. Og vær ikke bange for at blande sølv og guld, da denne kombination også vil kunne tilføje lidt ekstra til udstrålingen.  

3) Halskæder  

Sidst men ikke mindst kan man bruge halskæder til at pifte looket op med. Et fint og enkelt halssmykke kan for mange være prikken over i’et. Det er bare med at kaste sig ud i det, og kan du ikke vælge mellem det ene eller det andet halssmykke, så bær dem sammen i forskellige længder. Når man tilføjer flere længder på halskæderne giver dette nogle fine dimensioner, og vil passe fint til en høj turtleneck bluse eller v-udskæring.  

Flere Nyheder