Timevis af sjov med en smart have trampolin

27 december 2020 Astrid Pedersen

Er familiens hus forsynet med en have, og så du gerne at børnene opholdt sig mere i den? Så kan du overveje at give dem et incitament dertil ved at købe en have trampolin.

Hvad er fordelene ved en have trampolin?

Måske synes du at en trampolin lyder som en unødigt stor investering. Ungerne har en tendens til at blive trætte af deres legetøj efter ganske få uger -og så er det jo bare penge ud af vinduet. Men en trampolin er noget ganske særligt.

Man bliver aldrig rigtig færdig med leg på trampolin. Der er altid nye teknikker som skal læres, nye spring som skal perfektioneres, og nye serier som skal indøves så man kan imponere de jævnaldrende kammerater.

Der er en grund til at de store have trampoliner er blevet så populære inden for de seneste år. Børnene kan muntre sig med leg på trampolin sommer efter sommer – hver eneste dag, og i flere timer ad gangen – uden at legen bliver kedelig og triviel. Og så er der mange sundhedsmæssige gevinster ved en trampolin.

Sund og opbyggelig leg på trampolin

Du kan blandt andet hjælpe dit barn i dets fysiske og kognitive udvikling ved at lade det lege på en trampolin. Det bløde og eftergivende underlag stimulerer musklerne i led og korset, og styrker evnen til balance og koordination. Motorikken forbedres tilsvarende i takt med at barnet lærer at mestre høje hop og landinger. Og belastningen på led, muskler og knogler styrker kroppens sundhed mens den vokser til.

Der ud over er frisk luft og masser af sol lys særdeles befordrende for glade og tilfredse børn. Og som ekstra bonus får du trætte og udmattede børn som med sikkerhed sover igennem hele natten.

Hvis du ønsker mere information kan du læse videre i den online blog på husblog.dk

Flere Nyheder