Stiftelse af anpartsselskab – hyr dygtig og erfaren advokat hos Hviid Advokater

30 januar 2017 admin

Er I to eller flere, som har besluttet jer for at gå sammen og stifte et anpartsselskab, så er det vigtigt, at I har styr på juraen og har den nødvendige startkapital. Det kan godt betale sig at hyre en dygtig og erfaren juridisk rådgiver til at vejlede jer gennem opstartsfasen, så I er sikre på, at I har styr på alle detaljer og kender til den vigtigste jura på området. Hos Hviid Advokater har de dygtige og kompetente advokater, som er specialiserede i at guide jer til en fast pris. Det koster kun 1.800 kr. eksklusiv moms, hvilket er en meget konkurrencedygtig pris.

Hvordan stifter man et anpartsselskab, og hvad kræver det af startkapital?

Når I har besluttet jer for at stiftelse af ApS, så forløber processen i tre faser. For det første skal I udarbejde et stiftelsesdokument med oplysninger om selskabets vedtægter, og hvordan I har tænkt jer at tilvejebringe startkapitalen. For det andet skal I skrive et dokument, som viser, hvem der ejer de forskellige kapitalandele i selskabet. For det tredje skal selskabet registreres hos Erhvervsstyrelsen. Navnet på jeres selskab skal indeholde ordet ’anpartsselskab’ eller ’ApS’. Det koster 50.000 kr. at starte et anpartsselskab, og kapitalen kan enten foreligge kontant eller udgøre indskudte aktiver (aportindskud). De indskudte aktiver skal værdiansættes af en revisor for, at de kan tælle som selskabskapital. I jeres anpartsselskab skal I som minimum have en direktion, men I kan også have f.eks. en direktion og en bestyrelse. Hvis jeres anpartsselskab af en eller anden årsag kommer i økonomisk uføre, hæfter I kun for de ejerandele, som I har i selskabet – og ikke med jeres personlige formue. Anpartsselskaber bliver beskattet efter de gældende selskabsskatteregler, og I skal også udarbejde regnskab og årsrapport.

Advokat guider jer og skaber overblik i processen

Det kan muligvis virke lidt uoverskueligt med alle de regler, og derfor er I på den sikre side, når I hyrer en dygtig advokat fra Hviid Advokater til at hjælpe jer. Her får I en hurtig, effektiv og kompetent juridisk rådgivning af en advokat, som er specialiseret inden for erhvervsjura og selskabsret. Her kan I få svar på alle jeres spørgsmål, og advokaten kan hjælpe jer med at for overblik over processen med stiftelse af jeres anpartsselskab. Uanset hvor I landet, I bor, kan I altid få fat på Hviid Advokater, for det er et landsdækkende advokatfirma med lokalafdelinger i mange byer som f.eks. Herning, Silkeborg, Roskilde, København, Odense, Esbjerg, Vejle, Kolding, Aalborg og Aarhus. Hos Hviid Advokater er de online med Erhvervsstyrelsen og kan hurtigt og effektivt stifte selskaber fra dag til dag. Book en gratis, uforpligtende samtale hos Hviid Advokater via hjemmesiden Hviidadvokater.dk eller download stiftelsesskemaet på hjemmesiden og send det til advokat Jesper Hviid jh@hviid-advokater.dk.

Flere Nyheder