Slip af med spændinger hos din massør i København

31 oktober 2019 Astrid Pedersen
Slip af med spændinger hos din massør i København

Hvorfor gå rundt med smertefulde spændinger i nakke og skuldre, ømhed i lænden, eller stive, ufleksible led, når du på få timer hver måned kan afhjælpe disse dårligdomme? Selv om du måske ikke helt tør tro på, at det er muligt, kan du nemlig komme rigtig langt med god massage. Uanset om du lider af en pludseligt opstået skade, eller om du har smerter som bunder i lang tids opbygning af spændinger, kan massage på regulær basis være til stor hjælp for dig og din krop.

I mange lande – især i østen – er massage en fast del af den medicinske praksis. Du har sikkert prøvet at få en rigtig god og lækker massage, hvor man virkelig bliver æltet igennem, af en dygtig massør i Thailand eller et andet sted i orienten. Og måske forbinder du mestendels massage med en luksus, som kun opleves på ferien. Men faktisk er massage ved at vinde indpas herhjemme som en ganske legitim måde, hvorpå man ikke alene kan opnå øget velvære, men også hjælpe kroppen til selv at hele sine dårligdomme.

Der er meget, der peger på, at massage har såvel stress lindrende virkning som en vis positiv effekt på immun forsvaret. Og derfor bør du unde dig selv en god massage i ny og næ.

Hvilken slags massage skal jeg vælge?

Måske er du i tvivl om hvilken type massage, der passer til dig og til dine behov. Ofte er der mange at vælge imellem – fysiurgisk massage, dybde massage, bindevævs massage, Shiatsu massage eller wellness massage, for blot at nævne nogle få. Men faktisk er det sjældent, at massøren tager dit valg helt bogstaveligt. En dygtig massør vil altid tilpasse behandlingen til klienten. Og vælger du en fast massør, vil han eller hun med tiden udvikle en fornemmelse for dine ønsker og din krops behov.

Du kan læse mere, og finde din massør, på kaatsumassage.dk

Flere Nyheder