Lån nemt til forbrug

advertorial

Går du med planer om at få renoveret dit badeværelse eller dit køkken har du i dag flere muligheder for at låne penge til projektet. Du kan vælge at gå til din almindelig bank og låne, men her vil banken bede om om sikkerhed og du skal forvente at banken er omkring 2-3 uger om at svare på din ansøgning.

Alternativt kan du ansøge online som er kendetegnet ved at have en nem og hurtig låneprocedure og du har svar indenfor få minutter. Derudover stiller banken ikke krav om sikkerhed. De kan ved et større lån bede om at du viser at du har en indtægt og kan betale lånet retur. Det kan du gøre ved at vise en  lønseddel. https://ikanobank.dk/laan er værd at læse.

Lån i butikken

Et alternativ til at låne i banken eller i en online bank er at låne i den butik hvor du har planer om at købe de forskellige ting i til dit nye køkken, badeværelse eller hvad du nu har af planer. Butikkerne har som ofte et tilbud om at du kan låne rentefrit. Husk at undersøge om lånet også er gebyrfrit. Ellers kan det godt gå hen og blive til et relativt dyrt lån.

Ofte er den type lån lavet i samarbejde med en online bank. Butikken tjener sine penge ved at du som kunde køber dine varer i butikken. Banken tjener sine penge ved at der er nok mennesker der ikke betaler til tiden. Enten fordi de ikke kan eller fordi de glemmer at betale. Som regel koster det relativt mange penge i strafgebyr, hvis du ikke får betalt til tiden. Det er det banken har lavet en kalkyle omkring. Men husker du at betale til tiden er det et rigtigt godt og billigt lån. Sæt lånet til automatisk betaling.