Kend dit Invisalign-resultat, inden du siger ja til behandling

05 januar 2021 Camilla Skøtt
Kend dit Invisalign-resultat, inden du siger ja til behandling

Er du en af dem, der går og drømmer om at få rettet tænderne med Invisalign? Så er det måske værd at bemærke, at du rent faktisk kan få dit Invisalign resultat at se, inden du siger ja tak til behandlingen.

Det er ikke nogen lille udgift at investere i en Invisalign-behandling, og af samme årsag er det helt essentielt, at du ender med det resultat, du drømmer om; et flot og lige smil, der passer til dit ansigt. 

Men hvordan ved du, om du gør det?

Svaret er ret enkelt; du får dit kommende resultat af se på en 3D-animationsvideo, som specialister hos Invisalign udarbejder med udgangspunkt i aftryk, billeder og røntgenfotografier af dine tænder. Lyder det for godt til at være sandt? Det er det ikke.

Prisen for Invisalign

Som udgangspunkt ligger prisen for en behandling med Invisalign et sted mellem 20.000-45.000 kr., og det er mange penge for de fleste. Netop derfor er det vigtigt, at du ved, hvad du går ind til, og her er 3D-animationen en perfekt mulighed for at aflure resultatet på forhånd.

Langt de fleste Invisalign-behandlere tilbyder en gratis og uforpligtende forundersøgelse, hvor dine tænder bliver gennemgået, og hvor I snakker om behandlingen, tager aftryk af tænderne og du får et overslag på prisen. Herefter sendes billeder og aftryk til specialisterne, og først når du har set den efterfølgende film med resultatet, skal du beslutte, om du vil gå videre med behandlingen eller ej.

Det koster dig altså ikke noget at snuse til konceptet.

Vælger du at få rettet tænderne med Invisalign, vil du hurtigt opdage, at det ikke er nær så smertefuldt, som mange tror, og ikke mindst at dit liv kan fortsætte som hidtil, da tandskinnen er mere eller mindre usynlig, og du kan desuden tage den af, mens du spiser. Enkelt og effektivt.

Flere Nyheder