Gør sommeren længere med en overdækket terrasse

04 februar 2022 Astrid Pedersen

advertorial

Hvis du går og overvejer at opføre en terrasse i din baghave er det smart på forhånd at tage stilling til hvorledes denne skal udformes inden byggeriet går i gang. Det er for eksempel smart at indtænke en overdækning af enten hele terrassen eller dele heraf.

Hvad er fordelen ved at bygge en terrasse med overdækning?

Der er faktisk rigtig mange fordele forbundet med at lade den nye træterrasse forsyne med hel eller delvis overdækning. Selv om den danske sommer er skøn i al sin mangfoldige charme er det ikke alle dage der er lige solrige.

En terrasse uden overdækning er ikke videre indbydende når det står ned i stænger. Men med en overdækket terrasse vil du og din familie kunne nyde den friske luft uden at blive drivvåde.

I vil stadig kunne hygge, grille og spise samtlige måltider under overdækningen. Du kan vælge at installere et udekøkken så disse måltider kan tilberedes under næsten åben himmel.

image

På de kølige dage kan I tænde terrassevarmeren og nyde livet under overdækningen. Og på de varme dage under sommerens hedebølger kan i kravle i skygge når solens stråler bliver for kraftige.

Hvem kan designe og opføre en overdækket terrasse?

Selv om du sagtens kan flikke et fladt trædæk sammen på egen hånd er det altid en god idé at få en erfaren håndværker på banen når der skal opføres en overdækket terrasse. I hvert fald hvis du gerne vil være sikker på at konstruktionen er forsvarlig, og at din nye træterrasse kan holde til årstidernes vind og vejr.

Du bør derfor alliere dig med en tømrer som har særligt speciale inden for opførelse af træterrasser. Andreas la Cour fra Kun Terrasser ApS har rigtig mange smukke og eksklusive terrasser – både med og uden overdækning – på samvittigheden. Klik ind og få overdækket terrasse inspiration på kun-terrasser.dk.

Flere Nyheder