Gør medarbejderne bedre rustet til databehandling med SQL kurser

27 februar 2019 Astrid Pedersen
Gør medarbejderne bedre rustet til databehandling med SQL kurser

Hvis du i din virksomhed er afhængig af medarbejdere, som forstår sig på data behandling og som ved, hvorledes man for eksempel trækker data ud af databaser, bør du satse på at opgradere dine medarbejdere. Det er langt fra sikkert, at du har brug for at skulle ansætte en specialist til denne type opgave.

Du vil helt sikkert få mere ud af at uddanne dine nuværende medarbejdere til, nemt og hurtigt, at kunne varetage denne opgave. Derfor kan du med stor fordel sende de relevante medarbejdere på et professionelt SQL kursus, på hvilket de kan få mulighed for at udvide deres kompetencer, samtidig med at de opnår en dybere forståelse af arbejdet med virksomhedens data.

Hvad er SQL – og hvorfor er det vigtigt at kende til SQL i forbindelse med databaser?

SQL er et programmerings sprog, som er udviklet særligt til arbejdet med relationelle databaser. Relationelle databaser er en database model, som for eksempel anvendes i Microsofts database platforme, her under Oracle og Microsoft SQL Server. Måske anvender dine medarbejdere pt en form for applikation, som gør det nemt for dem at trække data ud. Men hvis du virkelig vil rykke nålen i forhold til medarbejdernes kompetencer, sørger du for, at de får et kig ind i maskinrummet i form af et kursus i SQL.

På den måde vil du kunne øge fleksibiliteten i forhold til den enkelte medarbejders work flow, idet han eller hun selv vil kunne opbygge sine egne små applikationer – eventuelt med hjælp fra Microsoft Excel – som passer præcist til de opgaver, vedkommende skal løse i det daglige. SQL er ikke et svært sprog at lære. Behersker man først den grundlæggende syntaks, er det relativt nemt at opbygge kommandoer og udsagn, som understøtter formålet.

Du kan finde det helt rigtige kursus i SQL på 4d.dk

Flere Nyheder