Gør en god handel ved at købe en brugt bil

28 august 2021 Cecilie Mortensen

I Danmark er registreringsafgiften høj på biler. Det vil sige generelt biler er dyre i Danmark sammenlignet med lande som Sverige og Tyskland, hvor registreringsafgiften er væsentlig lavere. Nye biler har derfor en høj pris, hvis du undersøger markedet. De samme biler som har kørt nogle tusinde kilometer tager den største afskrivning. Her kan du gøre dig en god handel ved at købe en brugt bil, da det jo i princippet er den samme bil, hvor den bare har kørt de første par år. 

Køb og salg af brugte biler er enormt i Danmark. Der er derfor også mange brugte biler til salg af både private og bilforhandlere rundt i landet. Hvis du derfor ikke skal blive forvirret, når du skal finde en brugt bil, anbefaler vi, at du gør dig nogle overvejelser forinden. Dermed er chancen større for at du finder det rette match.

Hvad bør du overveje inden du køber din næste bil?

Når du skal finde dig en ny brugt bil, er det vigtigste naturligvis økonomien. Hvad må bilen maksimalt koste. Herudover bør du tage højde for de faste omkostninger der følger med, når du køber en bil. Der skal betales forsikring, vægtafgift, vejhjælp, service og vedligeholdelse. Her vil dine samlede omkostninger variere alt efter, hvilken bil du vælger.

Når du har styr på det økonomiske, kan du begynde at tage stilling til, hvilke bilmærker du foretrækker, hvad der skal være af udstyr samt om det skal være en benzin- eller dieselmotor.

Til sidst kan du sammenligne de forskellige bilmodeller alt efter, hvad de koster med forskelligt udstyr og hvor mange kilometer de har kørt.

Tusindvis af brugte biler til salg hos Biltorvet

Hos Biltorvet finder du tusindvis af brugte biler fra både private og bilforhandlere rundt i hele landet. Der er derfor stor sandsynlighed for at du finder din næste bil.

Flere Nyheder