Flotte servietter kan være med til at understrege temaet til din fest

19 april 2018 Emilie Jacobsen
Flotte servietter kan være med til at understrege temaet til din fest

Når du holder fest, er der en række detaljer, der kan være med til at sætte prikken over i’et. En af dem er servietterne. De fleste tænker ikke særlig meget over dem, når servietterne ligger på tallerkenen, og når de efterfølgende dem til at tørre mund i, men farven og mønsteret på servietterne kan virkelig være med til at gøre, at dine gæster får fornemmelsen af, at du har tænkt over temaet til festen. Det er derfor en god ide, at du lige bruger fem minutter på at finde frem til de helt rigtige servietter.

“Fem minutter,” tænker du måske nu, “er det virkelig muligt, at jeg kan finde de rigtige servietter på bare fem minutter?” Og det vil vi faktisk mene, at det er. Ikke mindst hvis du handler på nettet. Når du læser dette her, sidder du allerede ved en computer, så handler det bare om at finde en webshop med et stort udvalg af servietter og gennemgå hele deres udvalg for at finde frem til de helt rigtige til din fest. På den måde behøver det faktisk ikke at tage mere end fem minutter. Du kan for eksempel gå ind på en webshop som ctiparty.dk, hvor de har specialiseret sig i at finde frem til sjovt og/eller flot tilbehør til din næste fest.

Når du vælger servietter, er der en lang række forskellige slags, som du kan vælge imellem. Hvis du gerne vil have et mere formelt udseende til feten, er det en god ide, at du vælger nogle ensfarvede servietter. Det klassiske er jo hvid dug og hvide servietter, men servietter i en mørk rød, blå eller grøn farve, kan også være med til at gøre, at din fest kommer til at se meget formel ud. Hvis det er en højtid som påske, er det oplagt, at du vælger nogle servietter i gul.

Har du en mere løssluppen stemning til din fest, er det en god ide, at du vælger nogle servietter, der er lidt sjove og kan være med til at signalere det. Det kan for eksempel være ved, at du finder nogle servietter med et sjovt motiv, eller hvor der står noget sjovt på dem.

Er det en børnefødselsdag, som du er på jagt efter servietter til, er det smarteste, at du lader dit barn vælge, hvilke servietter han eller hun gerne vil have. Det eneste problem bliver i så fald, at der vil være alt for mange, som dit barn gerne vil have, så det bliver svært at vælge.

Flere Nyheder