Flere måder at skabe mode med

29 september 2021 Anders Lundtang Hansen

Man skal faktisk slet ikke undervurdere, at man selv kan have evnen til at skabe en modedille.

Du er måske ikke en kendis, en modeskaber, en model eller lignende, men alle disse mennesker henter faktisk inspiration fra os almindelige mennesker; så før du har set dig om, så oplever du noget på den røde løber, hvor du tænker, at det da er noget, som du har gået med længe!

Det kan være en modeskaber, der har gået forbi dig på gaden og noteret sig noget ved dig, som der kunne bruges til noget senere, som du ser nu.

Men lad os så sige, at du faktisk gerne vil skabe mode med noget, som du godt kan lide; det kan faktisk lade sig gøre at lægge en strategi med den slags, hvis man lægger en god plan.

Det kunne være Julie Sandlau smykker, som du gerne vil hen at skabe (endnu mere) mode med.

Sådan får du igangsat en modebevægelse

Som sagt kræver det en strategi, hvor det er noget med, at du går med disse smykker i det daglige, og så udskifter du dem efter, hvad anledningen er: om det er konfirmation, bytur, middagsselskab eller noget helt andet.

Når der er folk i din omgangskreds, der har fødselsdag, eller det bliver juleaften, så giver du nogle af disse smykker som gave, som du mener, der passer til den enkelte person.

Du sørger også for at lægge billeder op af dig selv med disse smykker på på de sociale medier og andre steder, hvor der kan være en chance for, at man promoverer sig selv.

Det kan ikke lyde af så meget det her, men man skal se det som ringe i vandet, for der skal ikke mere end et lille plask til, før man har skabt store bølger i havet.

Flere Nyheder