Få styr på din databehandling med SQL kurser

03 februar 2019 Astrid Pedersen
Få styr på din databehandling med SQL kurser

Er det på tide at opfriske – eller måske udvide – dine færdigheder inden for databehandling? Så kunne du overveje at forære dig selv et kursus i SQL – eller måske få din arbejdsgiver til at sponsorere et.

Hvad er SQL?

Hvis du i dit daglige arbejde har at gøre med databaser, kommer du ikke uden om programmeringssproget SQL. Forkortelsen SQL står for Structured Query Language, og anvendes til udtræk, manipulation, og andre former for behandling af data fra relationelle databaser, som befinder sig inden for rammerne af database systemer så som Microsoft SQL Server og ORACLE. SQL er et særdeles anvendeligt sprog, når man skal håndtere data i forbindelse med Business Intelligence, research og analyse.

Med SQL har du uendeligt mange muligheder for at udføre forespørgsler i databasen, udtræk og redigering af data fra databasen samt oprettelse og redigering af objekter (for eksempel tabeller, rækker, kolonner osv.) i databasen. Og med et kursus i SQL kan du tilegne dig endnu større viden om – og ekspertise inden for – de mange anvendelsesmuligheder, som ligger i det fleksible og særdeles anvendelige sprog.

SQL kurser på alle niveauer hos 4D

Hvis du leder efter et godt SQL kursus, som kan give dig en solid basis for anvendelse af SQL eller måske en højere forståelse for sprogets finesser, kan du med fordel tjekke udbuddet hos 4D. 4D er en dansk udbyder af it relaterede kurser til erhvervslivet – kurser, som tager udgangspunkt i deltagernes eksisterende niveau og forkundskaber, og derfor garanterer et stort udbytte for alle typer medarbejdere. Da de fleste virksomheder benytter Microsoft som platform, tages der udgangspunkt i T-SQL, som er Microsofts egen variant af SQL. T-SQL anvendes i de Microsoft applikationer, som enten er udviklet på basis af Microsofts platform eller er Microsoft native som for eksempel Access, Excel eller Power BI Desktop.

Find dit SQL kursus på 4d.dk

Flere Nyheder