Få nyheder om film og tv

08 februar 2017 Emilie Jacobsen

At se en film eller følge med i en tv-serie er en rigtig god måde at slappe af på, når du kommer hjem fra arbejde eller skole. Det er en god måde at komme helt ned i gear på, inden du skal sove. Det er derfor, at der er så mange af os, der bruger så meget tid på det i løbet af dagen. Hvis du gerne vil have inspiration til, hvilke film eller tv-serier du skal se, eller du gerne vil vide, hvad der rører sig i branchen, kan det være en god ide at følge med på bloggen danvideo.dk. 

Det er en stor blog, hvor de beskæftiger sig udelukkende med film og tv. Deres artikler kommer hele vejen rundt om dem. Du kan derfor blandt andet finde inspiration om nye store film og tv-serier, du kan finde artikler, der går bag kameraet, og du kan finde artikler om, hvordan du kan finde de bedste høretelefoner eller andet udstyr, så du kan få den bedste lyd, når du ser film med høretelefoner på. 

Der er altså rigtig mange forskellige artikler at tage fat på. Du kan for eksempel bruge bloggen, hvis du sidder med dine venner eller din familie og har brug for inspiration til, hvilken film I skal se. Det kan der hurtigt opstå uenighed om. Du kan også bruge bloggen, hvis du lige har brug for at læse nogle hurtige filmnyheder, når du er på farten. Artiklerne er ikke så lange, så de passer godt til at blive læst på mobilen, mens du sidder i bus eller tog på vej til eller fra arbejde. På den måde kan du få styr på, hvilken film du skal se, når du kommer hjem fra arbejde. 

Du kan også finde nyheder af en mere nyhedspræget karakter. Det hele er selvfølgelig nyheder fra filmenes eller tv’ets verden. Det kan være, at serien Billions får en sæson to, eller at filmene Cruel Intensions bliver lavet som en serie også. Det er en god måde at holde dig opdateret i forhold til, hvilke film du skal holde øje med i biografen, og hvilke serier du skal holde øje med på tv eller de forskellige streamningtjenester.

På http://danvideo.dk/ skelner de ikke mellem serier, der bliver vist på tv, og dem du kan streame. Det gør, at de har en lang række serier med, som det måske ikke er alle andre medier, der får med. 

Flere Nyheder