Få hjælp fra et rekrutteringbureau, når de rette kandidater skal i hus

02 september 2018 Astrid Pedersen
Få hjælp fra et rekrutteringbureau, når de rette kandidater skal i hus

I en tid, hvor der på det danske marked er mangel på kvalificeret arbejdskraft til besættelse af vigtige positioner i firmaer, som ønsker at vækste, er det vigtigt, at man som leder prioriterer rekruttering af nye medarbejdere på lige fod med andre projekter. Det er nemlig ikke helt lige gyldigt, hvorledes man griber rekruttering og ansættelse an. Især hvis der er tale om nyoprettede stillinger, som skal sikre en forretnings ekspansion eller en udvidelse af dennes kerne områder.

Kompetente medarbejdere sikrer flydende transitioner og vækst

Med de rette medarbejdere, som besidder kompetencer der kan tilføre virksomheden værdi, er du sikker på, at din virksomheds planlagte vækst forløber optimalt. Omvendt kan du, hvis du kommer for skade at hyre de forkerte medarbejdere, sætte din virksomheds udvikling og vækst flere måneder tilbage. For det første skal du begynde forfra med rekrutterings processen, og afsætte samme mængde ressource og tid til denne – der skal indrykkes stillings annoncer, ansøgninger skal gennemlæses, og de bedst kvalificerede ansøgere skal interviewes, måske endda i flere omgange.

For det andet er det omkostningsfuldt at skulle skille sig af med en medarbejder ved afskedigelse – for ikke at tale om, hvor frustrerende det er for den nye medarbejder. Derfor er det en rigtig god idé at sikre dig, at du ansætter de rette medarbejdere fra starten. Og dette kan du for eksempel gøre ved at alliere dig med et rekrutteringsbureau, som har erfaring med at udvælge de helt rigtige medarbejdere til netop din type virksomhed og branche.

Find de nye medarbejdere til din virksomhed i vækst med hjælp fra et rekrutteringsbureau

Hvis du tror, at det er for dyrt at bruge et rekrutteringsbureau til at assistere dig i jagten på de nye, kompetente medarbejdere, bør du overveje de mandetimer, du selv vil komme til at lægge i projektet. Du vil finde, at du er bedre tjent med at overlade arbejdet til de professionelle. Du kan få mere at vide om professionel rekruttering hos det danske rekrutteringsbureau dedikation.dk

Flere Nyheder