Få et flottere hjem med nyslebne gulve

18 april 2022 Lotte Hindsberg

advertorial

I Danmark har vi i årevis brugt træ til vores gulve, og det er ikke ualmindeligt at finde lejligheder eller huse med trægulve, der er over 100 år gamle. Det er gulve der passer til den lyse og enkle skandinaviske stil. Da træ er levende materiale, også selv efter det er blevet fældet og endt som trægulve, skal det fra tid til anden afslibes for ikke at blive grå og triste at se på.

Det er som regel noget man gør i forbindelse med en flytning, da det er nemmere at gøre, når boligen er tom, end når den er fuld af møbler. Du kan f.eks. høre Gulvkanonen om deres priser.

gulvafslibning på Sjælland

Få flere tilbud

Når du skal finde et firma til at afslibe dine gulve, er det en god ide at bruge tid på at finde den helt rigtige. Det er tid, der er givet godt ud og der er penge at spare. Både i forhold til pris, men bestemt også i forhold til kvalitet. Ved at kontakte mindst tre får du et godt overblik over prisniveauet.

Det gør det muligt at fravælge den dyreste, men mindst lige så vigtigt det firma der er så billigt, at de umuligt kan udføre jobbet i en god kvalitet uden at de mister penge. 

Du kan også vælge at afslibe gulvene selv. Du skal undersøge hvad det koster at leje en maskine og hvor meget sandpapir du skal bruge. Groft som fint. Derudover skal du også tage efterbehandling med. Sidst men ikke mindst skal du regne på, hvor mange timer du forventer at bruge på opgaven. Det vil give dig et godt overblik over, om det kan betale sig selv at afslibe gulvene eller om du med fordel kan få et professionelt firma til at udføre opgaven. Du skal forvente, at det er en opgave der er tidskrævende.

Flere Nyheder