Få den skarpeste pris på emaljering af badekar

20 november 2021 Astrid Pedersen

advertorial

Når emaljen på indersiden af et badekar bliver slidt vil den få en tendens til at krakelere. Samtidig kan der opstå misfarvninger i gullige og brunlige nuancer når kalk, okker og rust fra vandrørene aflejrer sig i den slidte overflade.

Et gammelt badekar vil således ofte fremstå grimet, nusset og snusket, med en emalje som er en sand mosaik af revner, sprækker, skrammer og misfarvede plamager. Sådan et badekar indbyder ikke just til lange varme karbade i stearinlysenes skær. Og faktisk bør d slet ikke tage karbad i et sådant badekar da det er en veritabel bakteriebombe.

Skal jeg smide badekarret ud?

Det kan måske være fristende at skille sig af med det slidte badekar og i stedet installere et funklende nyt et af slagsen. Men denne procedure er faktisk både tidskrævende og omkostningstung.

image

Du skal regne med mange dages arbejde som involverer nedbrydning og genopbygning af soklen omkring badekarret samt bortskaffelse af det gamle badekar. Et nyt badekar skal indkøbes hvilket heller ikke er helt billigt. Hvis afløbet ikke passer til det nye badekar skal det flyttes – og så skal der en autoriseret VVS installatør på banen.

Lad dit gamle badekar renovere

Det er langt billigere og hurtigere at få en dygtig badekarsmaler til at forestå emaljering af badekar. Ved en emaljering forstås en udskiftning af badekarrets emalje – en relativt hurtig og smertefri procedure som koster dig en brøkdel af en udskiftning.

Med hjælp fra en professionel fagperson som har speciale inden for renovering af badekar kan du få et skinnende nyt badekar på kun fire timer. Du slipper for besværet med at skifte badekarret ud. Og du behøver kun at have én håndværker på besøg.

Du kan finde din nærmeste badekarsmaler i København hos Emaljemanden – klik ind på emaljering-af-badekar.dk og få et gratis og uforpligtende tilbud på emaljering af badekar.

Flere Nyheder