Du opnår masser af fordele ved at spise ingefær

27 februar 2017 Kenneth Kristensen

I mange tusinde år har de dyrket og indtaget ingefær i asiatiske lande som Kina og Indien. Planten er kendt for at have rigtig mange sundhedsfremmende effekter. Dette har de med stor fordel udnyttet i Asien, men de seneste år er det for alvor også gået op for folk i Europa, og Danmark, hvor store fordele man kan opnå med ingefær. Planen har virkelig opnået stor popularitet og vundet enorm udbredelse.

Generelt dyrkes ingefær i det meste af den tropiske verden, men primært på Jamaica, i Australien og i det sydlige Indien er de kendte for at producere ingefær af højt niveau. Derfra sælges store mængder af den velsmagende plante til Europa.

Med ingefær i kosten er du sikret masser af vitaminer og mineraler heriblandt zink, krom og magnesium. Men også masser af andre gavnlige ting. Ingefær styrker dit immunforsvar, og kan afhjælpe problemer med marven og tarme. Hos mange virker ingefær mod kvalme og andet utilpashed. Desuden giver ingefær en mættende fornemmelse, der kan hjælpe med at du kan tabe sig, hvis du har behov for dette. Enkelte videnskabelige studier har vist, at ingefærindtag kan forbedre tilstanden hos slidgigtlidende, og også mindske lettere smerter og stivhed plus forøge bevægeligheden. Fordelene ved ingefær er ganske enkelt rigtig mange.

Du kan indtage ingefær som en del af den daglige madlavning. Men de senere år er det blevet ekstremt populært at lave og indtage shots med ingefær. Via Ingefærshots.dk kan du blive inspireret til at lave din egen blanding til shot. Der findes på bloggen et super stort og spændende udvalg af opskrifter, så du kan prøve dig frem og finde frem til lige præcis den type, der passer til dig. Bloggen indeholder dog generelt masser af spændende opskrifter på spændende juice blandinger samt mad med ingefær. Du får masser af god inspiration og gode ideer via Ingefærshots.dk

Flere Nyheder