Bore- og skæreopgaver løses kompetent, præcist og til tiden

04 oktober 2022 Anna Marie Aggerholm

editorial

Danmarks største og mest erfarne virksomhed indenfor bore- og skæreopgaver, Totaldiamanten, har hovedsæde i Hedehusene.

Herfra udfører de alle opgaver, og de mere end 30 medarbejdere udgør kærnen i en virksomhed, der altid er med, når der tænkes stort.
 
De fire ekspertiseområder er diamantboring, asfaltskæring, diamantskæring og wireskæring, og opgaverne udføres både på Sjælland og på Fyn. På grund af firmaets størrelse og erfaring løser de ofte opgaver, som andre må afstå fra.
 

Fire former for bore- og skæreopgaver

Diamantboring udføres for både private og erhvervskunder. Som regel til en fast listepris, men firmaet udarbejder også gerne tilbud på større opgaver. Diamantboring udføres i alle materialer i diametre fra 10 mm til 1000 mm.
 
Arbejdet kan udføres både lodret og vandret og er især velegnet til gennemføring af mindre rørinstallationer eller ledninger m.m. Under specielle forhold kan diamantboring også udføres som tørboring.
 
Asfaltskæring udføres i dybder indtil 380 mm i forbindelse med eksempelvis udskiftning af dæksler og opretning af kantsten, lednings- og installationsarbejder o.lign. En fordel ved asfaltskæring er, at traceer kan efterlades med skårne fuger uden afdækning, indtil traceet åbnes. Det er både rationelt og økonomisk.
 
diamantskæring fyn
 
 
Diamantskæring foretages som gulvskæring, vægskæring, cirkelskæring og håndholdt skæring. Det kan udføres i alle former for natursten, armeret beton og tegl. Firmaet råder over biler med såvel generator som vandtank, så opgaver kan udføres på steder, hvor der ikke er adgang til vand og strøm. Det forekommer ofte på byggepladser under opstart.
 
Wireskæring er den mest støjsvage løsning. Her skæres der med stålwire med diamantringe, som ofte er en bedre løsning end diamantboring eller -skæring. Wireskæring er meget velegnet til større konstruktioner, eksempelvis ved materialetykkelser på over 400 mm.
 
Wireskæring kan også udføres som dybdeskæring (skæring fra en side), hvor det ikke er nødvendigt at komme hele vejen rundt om emnet. Cirkelskæring anvendes i de tilfælde, hvor hullet skal være rundt.
 
Alle opgaver uanset karakter udføres kompetent, samvittighedsfuld og ansvarligt. Det teknisk avancerede grej og en veluddannet stab af skærefolk sikrer høj kvalitet i arbejdet. Alle projektledere i firmaet har mere end 20 års erfaring fra branchen.

Flere Nyheder