Bliv VIP-medlem og få adgang til Danmarks bedste linkbuilding ressourcer

29 november 2016 admin

Uanset om I er et nystartet AdWords eller SEO bureau, eller I har flere års erfaring, så kan I med fordel indgå et professionelt samarbejde med firmaet Klikko, som er ekspert i alt inden for SEO. Klikko tilbyder unikke linkbuilding ressourcer til AdWords og SEO bureauer, som de kan bruge til at løse linkbuilding opgaver for deres kunder. Klikko leverer i dag linkbuilding til mere end 400 virksomheder gennem andre AdWords og SEO bureauer og hoster ca. 1.000 sider, der anvendes af forskellige bureauer som blognetværk. Ingen andre end Klikko tilbyder på nuværende tidspunkt disse unikke linkbuilding ressourcer i Danmark, og med Klikko som samarbejdspartner får i de bedste arbejdsredskaber og den bedste rådgivning i forbindelse med SEO og linkbuilding.

Eksklusive tilbud til VIP-medlemmer

Som VIP-medlem får I eksklusive tilbud og rabatter, som I ikke finder magen til nogen andre steder, og som giver jer en fordel i forhold til jeres konkurrenter. I får adgang til Klikkos veludviklede og brugervenlige platform/software, som giver jer alle de ressourcer, I har brug for, når I skal skabe kvalitetslinks til jeres kunder. I får 25 procent rabat på tekstarbejde hos Wordspens.com, som er et søsterselskab til Klikko. I kan købe PowerLinks, som virker hurtigt og effektivt allerede inden for 2-6 uger, og som VIP-medlem får I 40 procents rabat på jeres næste PowerLink-pakke. Klikko er desuden den første og eneste udbyder af blognetværk i Danmark. Hos Klikko er missionen at hjælpe AdWords og SEO bureauer med at gøre linkbuilding nemt og effektivt, for det er ofte linkbuilding, som er en udfordring for bureauerne. Men ved at indgå et samarbejde med Klikko, bliver det hele meget nemmere, og I kan tilbyde jeres kunder kvalitetslinks. Klikko har ambitioner om at forblive Danmarks bedste linkbuilding ressource og udviklingen er hele tiden i gang.

Stort udbytte af Klikkos linkbuilding ressourcer

Når I som AdWords eller SEO bureau får Klikko som samarbejdspartner, vil I hurtigt opleve værdien af den adgang, I får, til alle disse fantastiske linkbuilding ressourcer. Det vil være nemt for jer at administrere, overskue og anvende ressourcerne på platformen, og det er en stor fordel for jer, at alle ressourcer er samlet på ét sted. Hvis I har spørgsmål til, hvad Klikko konkret kan gøre for at hjælpe eller rådgive jer, eller vil I gerne have et godt tilbud på et eksklusivt samarbejde, hvor I får stort udbytte af Klikkos platform/software, så kan I nemt tage kontakt via hjemmesiden, og så får I hurtigt svar.

Flere Nyheder